5  8  21  29  37 45 53  61  69  77  85  93  101  109  117  125  133 141 Tur 2

Tutorial 1


Warm Light Burst

LYS INDFALD -Lær at skabe en god, varm atmosfære i et foto. Jeg vil vise dig, hvordan man opbygger en cremet, varmt sollysflow til en perfekt sommeratmosfære i dine fotos. Til dette bruger jeg et af mine foretrukne tricks: Ellipse og rektangelformer er meget fleksible lyskilder. :.

2  
Blend in

BLEND OPTIONS Ja, Affinity Photo har en Blend Hvis ligesom Photoshop. Denne vejledning viser dig et eksempel på, hvordan du bruger det.

3  
Lys effekt

LYS I LAMPER I denne Affinity Photo tutorial lærer vi, hvordan du tilføjer lys til noget! Du kan gøre smykker skinne, eller give en lampe noget glød. Tjek vores begynder guide til Affinity Photo, hvis du vil mestre dette fantastiske program!


Lav en krystalkugle 

KRYSTAL BALL EFFEKT Lær at lave en falsk krystalkugle eller glasboldfotografisk effekt i Affinity Photo. Denne effekt er meget populær lige nu. Jeg vil vise dig, hvordan man laver en lignende udseende uden at skulle have en Crystal Ball.

5  ReversekrystalkugleKRYSTAL BALL EFFEKT REVERSE I en af ​​Facebook-grupperne spurgte nogen, om det var muligt at vende visningen med-i en linse-ball. Så det var den rigtige vej op, sådan gør jeg det. Der er, jeg er sikker på, andre måder.

6
En introduktion til luminosity masking 


SLET Hvis du er ny til lysstyrke maskering, så vil du helt sikkert gerne se denne vejledning om hvordan du kommer i gang med at oprette din første lysstyrke maske. Så download vores GRATIS PDF vejledning her: http: //postprocessingmastery.com/intr

7
LUTs  Forklaret - Farve klassificering for billeder 

LUT LUT'er forklaret - Lær hvordan du bruger opslagstabeller til nemt at farve kvalitet eller stil dine fotos. I denne video viser jeg dig hvordan du importerer LUT'er, gem dem som en forudindstillet og endda oprette dine egne LUT-forudindstillinger fra bunden. Dette giver dig mange nemme muligheder for at anvende stilarter til dine fotos, bygge konsistens til din kunst og endda skabe dit eget udseende. 

8
Curves PickerOplev en mere intuitiv tilgang til at tilføje knudepunkter til en kurvejustering. Hvis du leder efter en generel video, der dækker kurver, kan du se

9
 De 5 bedste beskæringstips til Affinity Photo

CROPPING Dette er mine 5 bedste beskæringstips til Affinity Photo. I denne vejledning lærer vi, hvordan du hurtigt kan beskære et foto, rette det, indstille et brugerdefineret forhold og bruge den gyldne spiral..

10
Regn dråberEFFEKTER DRÅBER Oprettelse af regndråber

11
 Erstat baggrundUDSKIFT BAGGRUND Udskift kedelig himmel eller andre elementet


12
Forøg glød med Hard Mix Blend Mode


EFFEKTER GLOW Forøg varme toner i billedet


13
Manipulation tutorials


EFFEKTER MANIPULATION Sådan opretter du foto manipulation 

14
 Bedste filtre


FFEKTER FILTER Teknikker til filtereffekter og manipulatio

15
Sæt en sø i en lyspære

EFFEKTER MANIPULATION Lær, hvordan du sætter ting inde i en pære ved at bruge Affinity Photo. I denne vejledning sætter vi en smuk sø i en pære..

16
Amazing Stars - Tutorial

Lær, hvordan du opretter en stjernefyldt himmel i enkle trin. I denne øvelse viser jeg dig, hvordan man fylder enhver nattehimmel med stjerner og få dem til at se drømmende og awesome. Vi skal lære at maskere og gruppere lagene. Brug Blend Modes Hard Light, blødt lys og skærm til vores fordel. Vi ser på Blur Layer Effect som en hurtig og nem måde at gøre billeder drømmende på. 

17
Sådan erstattes et Sky


I denne episode ser vi på en nem og hurtig måde at erstatte en himmel og gøre en tåget dag til en smuk dag med en perfekt himmel. 

18
The Healing Brush (vs. Clone Brush and Inpainting Brush)

The Healing Brush in Affinity Photo er en slags halvvejs hus mellem den klassiske Clone Brush og 'AI' Inpainting Brush. Sådan bruger du det, og når det kan bruges til støtte for mere kompleks kloning.

20
Den bedste måde at farve korrekt hud

I denne Affinity Photo tutorial lærer vi den bedste måde at farve korrekt hud på. Vi skal bruge værktøjet Free Hand Selection, Average Blur, skin tone paletter, Info panelet og picker funktionen af ​​Curves. Det kan virke som en masse, men jeg lover dig, selv en begynder kan følge med denne farvekorrektionstutorial. Snart får du perfekte farver i alle dine billeder og redigerer portrætter som en professionel. :-) Download dagens fotos:
https://affinityrevolution.com/color-correct-skin/
Download hudtonepaletten :
https://www.deviantart.com/lily-fu/art/My-skintones-627989650

21
6 Vector Tricks

Lær 6 måder at arbejde med vektorer lige inde i Affinity Photo 
ingen ekstra software nødvendig. Lær, hvordan du opretter et 3D-kiggerhjul med en struktureret Vector Design -
Webknap med et skævt 3D-look - Gradient over flere ektorformer - Træk en vektorform i Affinity Photo - Opret cirkeldiagram med ægte procentvise vinkler.

22
Farve en hvid t-shirt

Du kan ikke bruge HSL og farve blandingstilstand til at farve en hvid t-shirt. Eller kan du? Se, hvordan du slår Affinity Photo til,
så du kan farve hvid i denne vejledning

23
 Mask Layers

Se, hvordan du kan male på og fra ethvert lags maske, og hvor kraftig lagmaskering er til kompositarbejde.

24
Official Affinity Photo

Officiel Affinity side

25
En nem måde at farve match


Denne enkle farve matching teknik giver Affinity Photo vælge højdepunkter, midtoner og skygger for dig. (eller i det mindste tæt nok til at du kan finjustere). 

26
Lav nemt 3D Facebook-fotos


På lidt over 5 minutter kan du vende et billede til et 3D Facebook-billede i denne Affinity Photo tutorial. Slå fugle i flugt til 3d, eller måske et billede af dine børn. Filerne begynder med samme navn, nummer 2 slutter _depth.jpg

27
3d Facebook Fotos Del 2. For landskabsbilleder

Mobirise offers many site blocks in several themes, and though these blocks are pre-made, they are flexible.

28
Simpel måde at Udskifte Skyer


Lær hvordan du tager en kedelig himmel, og erstatt den med en utrolig spændende!

29
 5 Skjulte Tricks du skal vide


Fra Smartlag til at se dit Maskindhold i fuld opløsning. Lad os afdække nogle Skjulte funktioner i Affinity Photo: - Sådan ser du indholdet af en maske - Sådan bruger du smarte lag baseret på Affinity Photo eller Affinity Designer Files - Hvad er specielt om Vectorformer i Affinity Photo - Kan jeg eksportere Vector Masks i en PDF - Kombinere, Substracting, Dividing og andre ting at gøre til Vectorformer.

30
Magic Light TrickLær at skabe Magic Light i ethvert billede med dette simple trick. Jeg viser dig trin for trin hvordan man kan forbedre lyset i sekunder. Lav en interessant historie gennem lys, guide øjet for seeren. Lav en god lys atmosfære og et afbalanceret billede. Dette enkle trick bruges af fagfolk til at justere deres fotos i Photos in Post. Fra fast ejendom fotografering til landskaber, landskaber og portrætter - dette trick kan være meget nyttigt at skabe et magisk lys

31
Epic Clouds Tutorial - Shape Clouds - Opret Guds Stråler

Nem vejledning til at skabe dramatiske skyer og gudstråler fra enhver overskyet himmel. Jeg vil vise dig, hvordan man bruger blandingsområder, blandingsformer og masker for at få skyer til at skille sig ud. Denne nybegynder tutorial viser dig nogle nemme teknikker til at gøre en himmel se imponerende og stadig holde den naturlige følelse og farver.

32
Atmospheric Night Lights

Lær, hvordan du opretter atmosfæriske City Lights fra ethvert Night shot. Udbrede den kolde, fantastiske atmosfære på et sted. Lad nattens farver skabe en smuk natur. I denne nemme at følge vejledning vil jeg vise dig, hvordan du bruger fyldlag og blandingsfunktioner til at skabe en god atmosfære. Ved hjælp af gradienter skaber vi en god strøm af lys, der styrer øjet og forbedrer lysets lyse farver.

33
Mastering Affinity Photo -

I denne videoserie demonstrerer jeg alle funktionerne i og hvordan man bruger Affinity Photo. I denne episode behandler jeg et RAW-billede fra start til slut, herunder eksport af det som en JPG.

44
De bedste retuscherings
værktøjer

RETUSCHERING I dette tutorial, lærer vi om de tre bedste retuscheringsværktøjer i Affinity Photo: Inpainting Brush, Clone Brush og Healing Brush. Vi lærer, hvordan man bruger hvert værktøj,
og hvornår man skal bruge et værktøj frem for et andet. 

45
Pen værktøj forklaretPen tools Sådan bruges et penværktøj - forklaret virkelig simpelt. I denne video viser jeg dig, hvordan du bruger pen-værktøjet og nodeværktøjet i Affinity Photo. Men du lærer også, at kurver og former kan gøre så meget mere. Ikke kun illustration og vektorer. Brug kurver til valg. Brug kurver til gradueringer og glødeffekter.
Brug kurver til at maske og klemme lag. Fantastiske46
 Sådan øges opløsningen


Forøg opløsningen af ​​dine fotos! Denne vejledning lærer, hvordan man laver fotos af lav kvalitet, ser bedre ud ved at falde pixelation. Selvom upsampling ikke kan erstatte et højkvalitetsbillede lige fra kameraet, kan det sikkert forbedre alle lavopløsningsbilleder, du skal arbejde med.

47
Opret nemt REALISTISKE lysstråler

Dagens Affinity Photo tutorial lærer vi hvordan man opretter lysstråler. Uanset om du tilføjer lysstråler til en skovscene, eller til et vindue med sollys, der strømmer ind i det, fungerer teknikken nøjagtigt ens

48
Affinity Photo Youtube


Side fra Affinity Photo med gode råd

50
Selection refinement

ARefine your selections to create accurate mattes for tricky subjects like hair and fur.

51
Match billeder med forskel

På et minut vil denne Affinity Photo tutorial vise dig, hvordan du kan matche to samme billeder ved hjælp af en blandingstilstand

52
Canvas resizing

Ændre størrelsen på dokumentets lærredplads

53
Brug af en Polaroid Photo Frame Mock Up File

Affinity Photo - Brug af en Polaroid Photo Frame Mock-up plus at se på at tilføje flere billeder til flere Polaroid-rammer eller tilføje et enkelt billede til flere Polaroid-rammer.

54
Deform FilterLær, hvordan du bruger Deform Filter i Affinity Photo. Denne effekt, også kendt som "Puppet Warp" i Photoshop, hjælper dig med at gøre forvandlinger i fotos. Resultaterne ser meget naturlige ud, og ved hjælp af ankre kan du beskytte andre områder i dit billede for at skifte. Så du kan arbejde meget regionalt med dette og skabe gode resultater.

55
MacrosOptag, rediger og del makroer for at fremskynde din arbejdsgang.

56
Sky udskiftningMobirise gives you the freedom to develop as many websites as you like given the fact that it is a desktop app.

57
Foto til sketchLær, hvordan du laver et foto, ser ud som en skitse. Den nemmeste måde at oprette et blyantskitse ud fra et hvilket som helst foto. Som altid har jeg nogle ekstra tricks i min video. Så sørg for at se det fuld længde. Pencil Sketch Style bruger lagbøjnings- og justeringslag for at skabe et meget overbevisende resultat. Med min ekstra sauce får du super dyb kontrol over de forskellige farver på dit kildefoto. Jeg viser dig også, hvordan du får skyggeeffekter i dig, billedet til blyantskissen ser endnu bedre og mere interessant ud

58
Føj magisk glød til dine fotos i foto med- Orton-effekten

All sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site.

59
Oprettelse af en fantasikomposit i Affinity Photo

I denne session skaber Affinity Revolution en fantasikomposit i Affinity Photo, der guider dig gennem deres proces og viser dig, hvordan du vælger de rigtige billeder til en komposit,
foretager store valg med Pen Tool og blander billeder sammen.

60
10 måder at holde sig organiseret på


Lær hvordan du forbliver organiseret med dine digitale aktiver og ser aldrig en fil igen. I denne video viser jeg teknikker og måder at holde øje med alle dine aktiver. Form værktøjer inde i Affinity Photo til ekstern software og mappestrukturer. Farver / farveprøver i AP

66
Part 6 The POWERFUL TOOLBAR, Pen Tool

Lær hvordan du laver refleksioner i Affinity Photo! Denne tutorials effekt er enkel og smuk. :-)

67
How to Make Reflections

Mobirise offers many site blocks in several themes, and though these blocks are pre-made, they are flexible.

68
 Water Flame Candle 

Lær hvordan man laver en fantastisk vandflamme.
Download links her:
http://affinityrevolution.com/candle/
https://affinityrevolution.com/water/

69
Asset Manager - Easy Guide

Denne nemme vejledning viser dig, hvordan du bruger Asset Manager effektivt
Kilder:
https: //www.freepik.com/free-vector/c ...
https://www.psdbox.com/.

70
Sådan oprettes perfekte Selection

Har du nogensinde forsøgt at fjerne baggrunden for billedet, for kun at finde ud af, at det gør en god udvælgelsen er virkelig vanskelig at gøre? Vi har alle været der. I denne video lærer vi kraftfulde udvælgelsesteknikker, så du kan foretage perfekte valg. Det vil ikke vare længe før du fjerner baggrunde som en professionel

71
Faux HDR


Affinitetsfoto - Faux HDR Når HDR-billeder udføres korrekt, bruger de 3 eller flere forskellige eksponerede billeder og blander dem sammen. Du kan også falske dette ved at behandle et enkelt billede flere gange for at få forskellige eksponeringer og derefter blande dem sammen. I denne metode bekymrer jeg mig ikke for meget for eksponering, men koncentrerer mig om farve og detaljer. Jeg laver to billeder fra en enkelt fil (RAW er bedst, men JPG fungerer også). Den ene får stærke farver og ingen detaljer og den anden stærke detalje, men ikke øger farverne. Så blander jeg bare de to sammen. Det er ikke efter alles smag, men jeg kan godt lide udseendet, og hvis du gemmer indstillingerne som forudindstillinger i Udvikle Persona, kan du bruge dem gang på gang, og tænke med dem, før du udvikler billedet eller en gang har udviklet det, kan du tænke med det blandede billede derefter.

72
5 DIRTY TRICKS 


5 beskidte tricks til affinitetsfoto. Få hurtige, flotte resultater i sekunder med disse kryds. Udpakning af min hemmelige Sauce Stash bundlede jeg disse 5 tricks i en video. Fra justering af farver, til fantastiske solnedgange, til regnfulde dagsrettelser, til kreative fantasyscener. Med denne video er du dækket. Lad os have det sjovt

73
Perspektivværktøjer forklaretI dag skal vi se på 4 forskellige applikationer af Perspective Tools i Affinity Photo. Du kan bruge dem på en lang række måder, ikke kun til perspektivkorrektion, men også til at oprette nye kompositioner eller sætte nye ting i dine fotos. Gør fotos mere dramatiske, eller giv zen i en let situation tilbage. Så mange muligheder.

74
Accordion Face Photo ManipulationOpret en harmonisk ansigtsfoto-manipulation. I processen bruger videoen væske, hurtigmaske, vignet, lagmasker og farveoverlejringer.

75
Et lam og en ulv går ind i en bar. Affinitetsfotomanipulation

Affinitetsfotovejledning med et lam (eller får) gå ind i en bar. I stedet for blod var lammet smart og gav ulven en Bloody Mary. Det er dejligt at se til fjender, der kommer sammen i denne verden. Indfavning af indsat billede 8.26

76
Frequency Separation TutorialI denne video bruger vi det kraftige rekvensseparationsfilter til at redigere et portræt, fjerne rynker, sænke hudreflektionen fra olier på huden og skjule nogle ufuldkommenheder. Denne teknik er hurtig og nem at bruge. I denne praktiske selvstudie lærer du, hvordan professionelle fotografer forbedrer deres studiobilleder i posten, så det ser fantastisk ud Børster, LUTs og design til affinitetsfoto:

77
Frequency Separation for Landscape Photography

I dag ser jeg på, hvordan man bruger Affinity Photo til frekvensseparation. Jeg demonstrerer, hvordan man bruger frekvensseparation på landskabsfotografering til at skærpe dine fotos og skabe en imponerende Orton-effekt. Orton-effekten er en populær teknik blandt landskabsfotografer, der bruges til at få dine fotos til at gløde. Efter en tidligere video, jeg gjorde om frekvensseparation ved hjælp af Photoshop, modtog jeg et par spørgsmål om, hvordan man opretter en frekvensseparation i Affinity Photo. Hvis du vil se den originale video, der forklarer mere om frekvensseparation, her er linket.

78
Vintage Cabinet Cards


Vintage Cabinet Cards Dette er en Affinity Photo-tutorial til at forsøge at genskabe og gøre med et moderne billede et vintage Cabinet Card. Jeg har også lavet en skriftlig version af denne idé, og links til den og filer, der bruges i denne tutorial, er nedenfor. Farve pupur gradian rød 3F0564 blå 5D0505
Skriftlig version af tutorial i PDF-format https://www.dropbox.com/s/bj2dsmwmy0juazk/cabinet-frames.pdf?dl=0...
Filer, der bruges i tutorial
https: //knickoftime.net/2014/09/antiq ...

http: // www. textures4photoshop.com/tex ...

79
Indsæt fra StockIndsæt tofo fra Stock eller Pixabay

80
8 Awesome tricks fra Fællesskabet


8 Secrets for Affinity Photo og Affinity Publisher, som du har brug for at vide. I denne afsnit:
- Perspektiv livejustering af integrerede dokumenter
- Perspektiv livejustering af tekst (som du stadig kan redigere bagefter) - Tilføjelse af flere aktiver på en gang
- Inpaint Udfyld med ethvert valg - Drej en klonebørste
- Fyldtekst i udgiver
- Opret layout som aktiver i Publisher - Multi-Stroke og Multi-Fill in Affinity Designer


81
Clone SourcesIndsæt ting fra flere billeder med clon værktøj

82
10 ting ved LAYERSVigtige ting, du har brug for at vide om Lag i Affinity Photo. Hvordan de arbejder og hvad de gør. I denne episode: - Lag fungerer som ark + hvad er børnelag - Baggrund & gennemsigtighed - 3 typer lageffekter - Opacitet vs Udfyld opacitet - Typer af tekstlag: Kunstnerisk tekstværktøj, Rammetekstværktøj, Formtekstværktøj og tekst følger Kurve - Kurver, figurer og knudepunkter - Masketyper: Maskelag, Mask til nedenfor, Rasterisering til maske, Børn til maske - Billedlag vs Pixellag

83
Fjern Shadows Affinity Photo begyndervejledning

En abonnent bad om en tutorial til Affinity Photo om, hvordan man fjerner skygger under øjnene. Det er let med kurver, maskering og stempelværktøjet ved hjælp af disse få trin. Jeg brugte endda deres foto

84
Product Mockup with live wrapping


Produktmodel med live indpakning. Vejledning til affinitetsfoto. Du kan oprette forskellige layout eller pakke et foto i 3D. Det hele er live plus, hvis du ser videoen, viser jeg dig, hvordan du får skabelonen GRATIS. Se videoen for at få den gratis skabelon! Min hjemmeside

http://www.digitallyfearless.rspezzano.com/ 

85
Vignette med bevægeligt center På produktionstidspunktet tillader Affinity Fotos live vignet-funktion ikke dig at flytte centret. Så her er en måde at omgå det på, så du kan komme tilbage når som helst for at ændre vignetten. Der er også tips til at intensivere vignetten, udvide den og til at mørkne den selektivt. .

86
 Valg ved hjælp af Elliptical Marquee i Affinity Photo


Sådan bruges det Elliptical Marquee værktøj i Affinity Photo. Det er nyttigt til valg af runde områder og objekter. Du kan også bruge den til hurtigt og nemt at oprette en vignet.

87
Forbedring af dine optagelser ved at tilføje vignetter i postproduktion

Denne VIDEO FOKUSER PÅ • Cuustom Vignette • Blendtilstande • Justeringer & Live-filterlag ► DOWNLOADS Makroer • "Blend-indstillinger til justeringer" Makroer fra Smadell:
https://forum.affinity.serif.com/index.php?/topic/30523-luminosity-masks-for-adjustment-filter-layers/&tab=comments#comment-149299 

88
Maske som en PRO - Affinity Photo Essentials


5 måder at maske som en Pro in Affinity Photo. Disse lette og sjove måder at maske på giver dig en masse gode måder at forbedre dine fotos på. Har altid det rigtige værktøj til at justere, hvad du har brug for på få sekunder. I denne episode: - Gruppemaske - Farvekanalmaske - Pen / formmaske (maske til nedenunder) -

89
Pen Tool


Føj rene vektorer til dine billeder for et kreativt look. Evt lysstriber

 90
Selective Colour


Få finere kontrol over farver og toner ved hjælp af den selektive farvejustering

91
Channel Combination Masking

Nogle gange vil du vælge et område, der har en dominerende kanalværdi, såsom løv (masser af grønt) eller lysfarvede ansigter (masser af rødt). Her er en meget hurtig og nem måde at gøre dette ved at tilføje og trække kanalværdier ved at bruge Spare Channels i Affinity Fotos panel.

92
Lock children (Masking)

Se, hvordan du undgår at omdanne en maske, der er lagdelt til children i det overordnede lag, ved at aktivere indstillingen

93
Mere end en gradient i en maske

Mere end en gradient i en maske? Det er sådan
Lær hvordan du opretter så mange gradueringer til din maske, som du vil. Super hurtig og nem. Du kan tilføje og trække fra din maske. Og den bedste ting: Du kan altid ændre det senere. I denne selvstudie viser vi dig en sød lille løsning på, hvordan man opretter maskeoverganger ved hjælp af rektangler og lagblandingstilstande for at tilføje eller trække fra området Mask

94
How to swap out a face

I denne tutorial ser vi på et familieportræt, og hvordan man kan skifte ansigtet ud af et af børnene, der ikke ser glad ud.

95
Pop Out/3D Effect 


Lær hvordan du bruger pop-effekten på 5 minutter. Denne 3D-effektvejledning er sjov og nem!

96
 Opret et 3D billede


Isometrisk 3D-kort I denne tutorial kan du oprette en falsk tri-fold eller hvis du udvider ideen lidt til firfoldet-billede på en interessant baggrund.

99
Ret horisonten med Warp Tool

Her er en måde, hvorpå du meget fleksibelt kan rette din horisont i Affinity Photo, selv når det er lidt bøjeligt, ved hjælp af det mindre kendte Warp-værktøj.

100
Kombiner to fotos - den nemme måde!

Sådan kombineres to fotos, så farverne matcher. I denne video: - Hvilke fotos kan du kombinere? - Hvad skal man kigge efter, når man kombinerer fotos? - Hvilke lette situationer og perspektiver kan du kombinere? - Justering af farver, så fotos passer sammen - Justering af kontrast og værdier - Oprettelse af et omgivende lyslag - Let 3-trins trick til at kombinere to fotos Fantastiske tilbud til affinitetsfoto:

101
Sådan gøres skarpere UDEN Haloing 


Skærper dine billeder kan få dem til at se så meget bedre ud, men hvis du skarper fotos kan gøre dem ser falske og grimme ud. I denne tutorial lærer vi en kraftfuld måde at skærpe dine fotos ved hjælp af Affinitets fantastiske blandingsområder.

102
Skift farve med Affinity Photo HSL Tool

I denne video viser jeg, hvordan man ændrer farven på objekter ved hjælp af det kraftfulde HSL-værktøj i Affinity Photo

104
Fjern lette skyggerFjern skygger og juster farve og lys

105
 Realistisk gradientaflastning Når man belyser et billede ved hjælp af en gradient, kan resultatet se lidt kunstigt ud. Her er en komplet relæ-redigering ved hjælp af en gradient plus et meget simpelt trick for at få det endelige resultat til at se mere realistisk ud.

106  
Swatches Basics 1 in Affinity Photo (Palettes, Recent Colours and 'TBGW')

Panelet Farveprøver i Affinity Photo giver en nyttig alternativ måde at få adgang til farver på, for eksempel ved at åbne hele nye paletter. Det er også nyttigt at huske de nylige farver og give adgang til det meget almindelige sæt Transparent, Sort, Grå og Hvid (TBGW).

107
Multiple Versions in one FileLær hvordan du opretter snapshots. Gem flere versioner af en fotoredigering i kun en fil.

108
Light Mood Fix 
I dag vil jeg vise dig, hvordan du løser et lysstemning på et foto - hurtigt og nemt. Indstil det til enhver stemning, du kan lide, og give dine fotos et nyt liv. Dette er især effektivt med billeder, der er fotograferet neutrale af professionelle grunde,
såvel som til at rette fotos,
hvor du simpelthen ikke fandt den rigtige dag eller solskinnsstemning.

109
Matchperspektiv af flere fotos

Lær hvordan du kombinerer perspektivet på flere fotos i Affinity Photo. I denne video vil jeg lære dig om 1-point, 2-point og 3-point perspektiv. Du lærer, hvordan du regner ud perspektivet på et foto og matcher det med perspektivet for et andet foto.

110
 Brugerdefineret Vignette-trick

All sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site.

111
Double Exposure Effect

Mobirise offers many site blocks in several themes, and though these blocks are pre-made, they are flexible.

112
Sådan bruges gradientmaps

Lær, hvordan du bruger gradientkortjusteringslaget i Affinity Photo.
Dette værktøj giver dig mulighed
for at gøre nogle smukke effekter på dine fotos!

113
 Sådan bruges Photo Blending RangesSådan bruges Photo Blending Ranges
I denne video forklarer jeg, hvordan Blending Ranges fungerer i Affinity
Photo. Blandingsområder med affinitetsfoto giver dig mulighed
for at blande lag i et billede. Dette er baseret på tonerne på billedet, så afhængigt af hvor lys eller mørk en tone er, styrer du blandingen. Du indstiller de toner, du vil blande, og opaciteten af ​​disse toner. Du kan basere dette på et lag i billedet eller selve billedet. Denne video forklarer hurtigt og nemt, hvad du har brug for at vide. Her er linket til Photoshop BlendIf-kontrollerne,
der er nævnt i videoen: Video

114
Photoshop-blanding af områder og blandingsområder med fotoaffinitet

I denne video ser vi på to af de mest kraftfulde billedredaktører,
Photoshop og Affinity Photo. Vi vil udforske en af ​​de mest forvirrende funktioner, der er fælles for begge dele. Hvis du bruger Photoshop, er det Blend If-kontrollen og i Affinitet dets blandingsområder. Disse blandingskontroller giver dig mulighed for at blande forskellige lag i et billede baseret på tonerne. Hvis du ønsker,
at en effekt kun skal ses i de lyseste eller mørkeste toner,
er disse blandingskontroller en nem måde at gøre dette på.
Men du kan opnå så meget mere, når du forstår, hvordan de fungerer. Denne tutorial antager, at du forstår billedtoner og toneværdier. Hvis du er i tvivl,
skal du starte med at se min Levels-video Video

115
Save a blurred image
Lær hvordan du skærper uskarpe billeder med dette lille trick.
Det bruger forskellige metoder fra uskarpen maske til kontrast
og klarhed. Men gælder kun effekt på de nødvendige områder,
så det ser endnu skarpere ud som følge af en optisk illusion

116
Fake Water And ReflectionVejledning til affinitet Photo for at tilføje falske vand og refleksion til et billede. I sidste ende fandt jeg to måder at bruge Displace Tool til at få forskellige ringvirkninger på den falske vandige refleksion. Så jeg har tilføjet begge måder i denne videotutorial.

117
Gamle filmstruktur LookTexture link

Farve kode side

118
Hvordan man anvender en PRÆCISK farve på ALT

Vi ved alle, at du kan bruge en HSL-justering til at ændre et objekts
farve, men hvad kan du gøre for at ændre et objekt til en bestemt farve?
Hvordan kan du dreje en genstand ikke kun "blå",
men en nøjagtig nuance af blå? Dette kan være vanskeligt at gøre,
men i denne video lærer vi en enkel teknik, som enhver kan bruge.

120
Sådan redigeres natfotosFra Smart Phone Photo til Prime Lens Look. Se mig redigere et natfoto. Jeg vil vise dig nogle fantastiske tricks for at få det Neon Look. Virkelig glatte farver og en dejlig Bokeh i baggrunden.

122
Opret en sne kuppel


Denne tutorial bruger livefiltre, FX, sløring, skygger, formværktøj og flere teknikker. 

123
Telefon Popout-effekt


Lær hvordan du opretter en overbevisende telefonpop-effekt til enhver skærm. 3D Popout Illusion kan være sjovt og er perfekt til indlæg på sociale medier. Se denne vejledning til fotomanipulation til Affinitetsfoto

124
 FIx Old Photos


Mobirise gives you the freedom to develop as many websites as you like given the fact that it is a desktop app.

125
Make your gradient fill live

Vejledning til affinitetsfoto. Hvis du bruger et pixellag til gradueringer, kan du ikke justere det uden at starte forfra. Denne tutorial viser, hvordan du kan få gradienten til at leve og bruge den som et underlag.

126
3 tricks til drømmende billeder

Disse 3 lette tricks hjælper dig med at skabe drømmende billeder. Med kun et ekstra lag kan du få dine billeder til at se fantastiske ud. Tilsæt blød glød og varmt lys. Skab en finurlig atmosfære. Disse lette tricks giver dine fotos et mystisk look, der gør dem bløde og hyggelige

127
Opret et dramatisk himmel

I denne video viser jeg, hvordan man let skaber en dramatisk himmel med Affinity Photo.

128
Gør grå til enhver farve

Lær hvordan du gør Grå til enhver farve. Med denne Recolor Tutorial viser jeg dig en let Secret Sauce-trick. Det er fantastisk til mode, men du kan også bruge det på ethvert andet objekt.

129
Depth of Field Effect- Amazing Trick

Hvordan man skaber Dybdeskarfelt Effekt-efter den kendsgerning. Lær denne nemme Trick at vende gennemsnitlige Billeder i fantastiske, professionelt udseende Shots. Du kan gøre det på 5 minutter. Dette er perfekt til portrætfotografering og landskabsfotografering. Du kan også bruge den til Tilt Shift-effekten :

131
Fix overeksponerede områder 

Let trick til at rette overeksponerede områder i dine fotos. Hvis du kun har et foto, men lyset ikke var ideelt, kan du her rette det. Jeg inkluderede også nogle andre hemmelige sauce for at få pænere løvfarver og lidt lysjusteringer til at lede øjet. 

132
4 Tricks til landskabsredigering

4 Tricks til landskabsredigering til redigering i Affinity Photo. I denne video vil jeg vise dig: - Sådan får du fantastiske løvfarver til gras, blade, træer og mere - Generer dybde i et skovfoto - Opret smuk tågeatmosfære - Juster dagslyssituationen fra kold morgen til solskinsdag

133
Sæt fart på dit arbejde med makroer og genveje

Find ud af, hvordan du seriøst fremskynder din arbejdsgang i Affinity Photo ved at drage fordel af makroer og brugerdefinerede tastaturgenveje.
.

134
Udskift en himmel på 5 minutter


Lær hvordan du udskifter en
himmel og gør ethvert foto
til et fantastisk skud.
Jeg viser dig, hvordan du
udskifter en Sky om 5 minutter.
Også et nyt trick til at skabe
et mere forskelligartet mgivende lys. Dette hjælper dig med at gøre flere af dine fotos til
fantastiske, magiske billeder.  

135
Løs problemer med Selectionbørster


Lær hvordan du løser problemer med valgbørster. Denne vejledning viser dig en nem måde at bruge en pensel og maske på for at få bedre valg af penselresultater. Lær at løse problemer og endda forbedre med fantastiske børstetrics.  

136
Børster forklaringHar du nogensinde spekuleret på, hvad forskellen er mellem flow og opacitet? Eller hvad er de dynamiske indstillinger for en børste? Hvordan kan du oprette dine egne børster, der ser naturligt ud? Hvad gør stabiliseringsindstillingen? Alt dette vil blive forklaret på en letforståelig måde i denne video. 

137
Indian Summer EffectSe denne lette indiske sommereffektvejledning til affinitetsfoto. Med kun 2 enkle justeringer kan du gøre dine fotos til Autumn Magic. Smukke orange blade, dejligt glødende lys og en håndmalet lys- og skygge-atmosfære for at imponere.
.

139
Light Beams - NEW Method


Her er to nye * metoder til at tilføje lysstråler til fotos. Man bruger lysstyrke og kontrastjustering. Den anden bruger Curves og HSL til at skabe et blødere, mere farvejusteret resultat. Med en kurve som et maskelag er alt dette ikke-destruktivt og skaber let realistiske lysstråler.

140
Sådan tilføjes SNE til dine fotos på affinitetsfoto (7 TRIN)

I dagens tutorial lærer du, hvordan du tilføjer SNOW til dine fotos i Affinity Photo. I denne snedækkede Affinity Photo-tutorial lærer du, hvad der kræves for at dreje et foto fra sommer til vinter. Denne effekt kaldes undertiden også sneeffekten eller vintereffekten.
Sne brushes

141
Farvelægning af sort / hvide billeder

I denne vejledning forklarer jeg, hvordan man farve et sort / hvidt billede i affinitetsfoto. Jeg vil også berøre lagring af valg, maskering af lag, justeringslag og oprettelse af genveje.

142
UNDO Brush Explained

Lær hvordan du bruger Fortryd børsten i Affinity Photo. Denne begyndervenlige vejledning viser dig, hvordan du bruger den. Opret fantastiske collager fra Snapshots i Affinity Photo Snapshot Tutoria
Snapshot

143
Sæt ethvert billede på en rund flade

Hvad skal man sætte et billede på en kop i Affinity Photo? Her er hvordan man nemt placerer ethvert billede på en rund overflade. Dette er perfekt til at oprette en Mockup. Sæt dine tryk på ethvert krus, kop eller anden overflade
Det gitter, jeg bruger i min tutorial: Grid 

144
1 click easy clouds trick

Et klik let skyer trick Affinity Photo begyndervejledning. Med proceduremæssig struktur kan du skabe bløde skyer, bløde skyer og skyer med din egen farvebaggrund

145
REMOVE Cars and People

Sådan fjernes biler og mennesker fra fotos. Fjern folk fra overfyldte steder.
Få et sted til at se rent og uberørt ud. I denne nemme vejledning viser jeg dig,
hvordan du fjerner biler og mennesker med et magisk lille trick.

147
MOST Powerful Trick

Dette er det mest magtfulde trick inden for fotoredigering. Fordi intet er vigtigere end at forstå hovedfarverne. Lær hvordan du finder ud af dem
Olivio Sarikas

148
Til Tutorial 2

Gå til næste side

Designed with ‌

Website Building Software