build a website

Affinity photo tutorial


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Søg ctrl + f

LYS INDFALD -Lær at skabe en god, varm atmosfære i et foto. Jeg vil vise dig, hvordan man opbygger en cremet, varmt sollysflow til en perfekt sommeratmosfære i dine fotos. Til dette bruger jeg et af mine foretrukne tricks: Ellipse og rektangelformer er meget fleksible lyskilder. :


BLEND OPTIONS Ja, Affinity Photo har en Blend Hvis ligesom Photoshop. Denne vejledning viser dig et eksempel på, hvordan du bruger det.

LYS I LAMPER I denne Affinity Photo tutorial lærer vi, hvordan du tilføjer lys til noget! Du kan gøre smykker skinne, eller give en lampe noget glød. Tjek vores begynder guide til Affinity Photo, hvis du vil mestre dette fantastiske program!

Lav en krystalkugle 


KRYSTAL BALL EFFEKT Lær at lave en falsk krystalkugle eller glasboldfotografisk effekt i Affinity Photo. Denne effekt er meget populær lige nu. Jeg vil vise dig, hvordan man laver en lignende udseende uden at skulle have en Crystal Ball.

Reversekrystalkugle


KRYSTAL BALL EFFEKT REVERSE I en af ​​Facebook-grupperne spurgte nogen, om det var muligt at vende visningen med-i en linse-ball. Så det var den rigtige vej op, sådan gør jeg det. Der er, jeg er sikker på, andre måder.

En introduktion til luminosity masking 

SLET Hvis du er ny til lysstyrke maskering, så vil du helt sikkert gerne se denne vejledning om hvordan du kommer i gang med at oprette din første lysstyrke maske. Så download vores GRATIS PDF vejledning her: http: //postprocessingmastery.com/intr ...


3. Op

LUTs Forklaret - Farve klassificering for billeder 

LUT LUT'er forklaret - Lær hvordan du bruger opslagstabeller til nemt at farve kvalitet eller stil dine fotos. I denne video viser jeg dig hvordan du importerer LUT'er, gem dem som en forudindstillet og endda oprette dine egne LUT-forudindstillinger fra bunden. Dette giver dig mange nemme muligheder for at anvende stilarter til dine fotos, bygge konsistens til din kunst og endda skabe dit eget udseende. 

De 5 bedste beskæringstips til Affinity Photo

CROPPING Dette er mine 5 bedste beskæringstips til Affinity Photo. I denne vejledning lærer vi, hvordan du hurtigt kan beskære et foto, rette det, indstille et brugerdefineret forhold og bruge den gyldne spiral.

Regn dråber


EFFEKTER DRÅBER Oprettelse af regndråber

Erstat baggrund


UDSKIFT BAGGRUND Udskift kedelig himmel eller andre elementet

Forøg glød med Hard Mix Blend Mode

EFFEKTER GLOW Forøg varme toner i billedet

Manipulation tutorials

EFFEKTER MANIPULATION Sådan opretter du foto manipulation 

Bedste filtre

EFFEKTER FILTER Teknikker til filtereffekter og manipulatio

Sæt en sø i en lyspære

EFFEKTER MANIPULATION Lær, hvordan du sætter ting inde i en pære ved at bruge Affinity Photo. I denne vejledning sætter vi en smuk sø i en pære.

Amazing Stars - Tutorial


Lær, hvordan du opretter en stjernefyldt himmel i enkle trin. I denne øvelse viser jeg dig, hvordan man fylder enhver nattehimmel med stjerner og få dem til at se drømmende og awesome. Vi skal lære at maskere og gruppere lagene. Brug Blend Modes Hard Light, blødt lys og skærm til vores fordel. Vi ser på Blur Layer Effect som en hurtig og nem måde at gøre billeder drømmende på. 

Sådan erstattes et Sky


I denne episode ser vi på en nem og hurtig måde at erstatte en himmel og gøre en tåget dag til en smuk dag med en perfekt himmel. 

The Healing Brush (vs. Clone Brush and Inpainting Brush)

The Healing Brush in Affinity Photo er en slags halvvejs hus mellem den klassiske Clone Brush og 'AI' Inpainting Brush. Sådan bruger du det, og når det kan bruges til støtte for mere kompleks kloning.

Den bedste måde at farve korrekt hud

I denne Affinity Photo tutorial lærer vi den bedste måde at farve korrekt hud på. Vi skal bruge værktøjet Free Hand Selection, Average Blur, skin tone paletter, Info panelet og picker funktionen af ​​Curves. Det kan virke som en masse, men jeg lover dig, selv en begynder kan følge med denne farvekorrektionstutorial. Snart får du perfekte farver i alle dine billeder og redigerer portrætter som en professionel. :-) Download dagens fotos:
https://affinityrevolution.com/color-correct-skin/
Download hudtonepaletten :
https://www.deviantart.com/lily-fu/art/My-skintones-627989650

6 Vector Tricks

Lær 6 måder at arbejde med vektorer lige inde i Affinity Photo -
ingen ekstra software nødvendig. Lær,
hvordan du opretter et 3D-kiggerhjul med en struktureret Vector Design -
Webknap med et skævt 3D-look - Gradient over flere vektorformer -
Træk en vektorform i Affinity Photo -
Opret cirkeldiagram med ægte procentvise vinkler.

Farve en hvid t-shirt

Du kan ikke bruge HSL og farve blandingstilstand til at farve en hvid
t-shirt. Eller kan du? Se, hvordan du slår Affinity Photo til,
så du kan farve hvid i denne vejledning.

Mask Layers

Se, hvordan du kan male på og fra ethvert lags maske, og hvor kraftig lagmaskering er til kompositarbejde.

Official Affinity Photo

Officiel Affinity side

En nem måde at farve match

Denne enkle farve matching teknik giver Affinity Photo vælge højdepunkter, midtoner og skygger for dig. (eller i det mindste tæt nok til at du kan finjustere). 

Lav nemt 3D Facebook-fotos

På lidt over 5 minutter kan du vende et billede til et 3D Facebook-billede i denne Affinity Photo tutorial. Slå fugle i flugt til 3d, eller måske et billede af dine børn.
Filerne begynder med samme navn, nummer 2 slutter _depth.jpg

3d Facebook Fotos Del 2. For landskabsbilleder

Del 1 anvendes hvid, sort og grå. Del 2 tager det til næste niveau med gradienter for at danne et landskab 3d Facebook Photo. 

Simpel måde at Udskifte Skyer

Lær hvordan du tager en kedelig himmel, og erstatt den med en utrolig spændende!

5 Skjulte Tricks du skal vide


Fra Smartlag til at se dit Maskindhold i fuld opløsning. Lad os afdække nogle Skjulte funktioner i Affinity Photo: - Sådan ser du indholdet af en maske - Sådan bruger du smarte lag baseret på Affinity Photo eller Affinity Designer Files - Hvad er specielt om Vectorformer i Affinity Photo - Kan jeg eksportere Vector Masks i en PDF - Kombinere, Substracting, Dividing og andre ting at gøre til Vectorformer.

Magic Light Trick

Lær at skabe Magic Light i ethvert billede med dette simple trick. Jeg viser dig trin for trin hvordan man kan forbedre lyset i sekunder. Lav en interessant historie gennem lys, guide øjet for seeren. Lav en god lys atmosfære og et afbalanceret billede. Dette enkle trick bruges af fagfolk til at justere deres fotos i Photos in Post. Fra fast ejendom fotografering til landskaber, landskaber og portrætter - dette trick kan være meget nyttigt at skabe et magisk lys

Epic Clouds Tutorial - Shape Clouds - Opret Guds Stråler

Nem vejledning til at skabe dramatiske skyer og gudstråler fra enhver overskyet himmel. Jeg vil vise dig, hvordan man bruger blandingsområder, blandingsformer og masker for at få skyer til at skille sig ud. Denne nybegynder tutorial viser dig nogle nemme teknikker til at gøre en himmel se imponerende og stadig holde den naturlige følelse og farver.

Atmospheric Night Lights

Lær, hvordan du opretter atmosfæriske City Lights fra ethvert Night shot. Udbrede den kolde, fantastiske atmosfære på et sted. Lad nattens farver skabe en smuk natur. I denne nemme at følge vejledning vil jeg vise dig, hvordan du bruger fyldlag og blandingsfunktioner til at skabe en god atmosfære. Ved hjælp af gradienter skaber vi en god strøm af lys, der styrer øjet og forbedrer lysets lyse farver.

Mastering Affinity Photo -
1: Quick Start

I denne videoserie demonstrerer jeg alle funktionerne i og hvordan man bruger Affinity Photo. I denne episode behandler jeg et RAW-billede fra start til slut, herunder eksport af det som en JPG

Mobile Friendly

All sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site.

Unique Styles

Mobirise offers many site blocks in several themes, and though these blocks are pre-made, they are flexible.

Sådan øges opløsningen


Forøg opløsningen af ​​dine fotos! Denne vejledning lærer, hvordan man laver fotos af lav kvalitet, ser bedre ud ved at falde pixelation. Selvom upsampling ikke kan erstatte et højkvalitetsbillede lige fra kameraet, kan det sikkert forbedre alle lavopløsningsbilleder, du skal arbejde med.

Opret nemt REALISTISKE lysstråler

I dagens Affinity Photo tutorial lærer vi hvordan man opretter lysstråler. Uanset om du tilføjer lysstråler til en skovscene, eller til et vindue med sollys, der strømmer ind i det, fungerer teknikken nøjagtigt ens

Affinity Photo Youtube

Side fra Affinity Photo med gode råd

Affinity Photo: 1.7 UPDATE

Find ud af om den nye 1.7 Update for Affinity Photo. Sammen vil vi gennemgå alle de nye funktioner. Stil spørgsmål om live. Lær om de nye funktioner. Se levende eksempler på, hvordan du bruger dem

Selection refinement

Refine your selections to create accurate mattes for tricky subjects like hair and fur.

Match billeder med forskel

På et minut vil denne Affinity Photo tutorial vise dig, hvordan du kan matche to samme billeder ved hjælp af en blandingstilstand

Canvas resizing


Ændre størrelsen på dokumentets lærredplads

Brug af en Polaroid Photo Frame Mock Up File

Affinity Photo - Brug af en Polaroid Photo Frame Mock-up plus at se på at tilføje flere billeder til flere Polaroid-rammer eller tilføje et enkelt billede til flere Polaroid-rammer. 

Deform Filter

Lær, hvordan du bruger Deform Filter i Affinity Photo. Denne effekt, også kendt som "Puppet Warp" i Photoshop, hjælper dig med at gøre forvandlinger i fotos. Resultaterne ser meget naturlige ud, og ved hjælp af ankre kan du beskytte andre områder i dit billede for at skifte. Så du kan arbejde meget regionalt med dette og skabe gode resultater. 

Macros

Optag, rediger og del makroer for at fremskynde din arbejdsgang.

Sky udskiftning

Brug udvalgsmuligheder og justeringslag til at erstatte og blande i en ny himmel.

Foto til sketch

Lær, hvordan du laver et foto, ser ud som en skitse. Den nemmeste måde at oprette et blyantskitse ud fra et hvilket som helst foto. Som altid har jeg nogle ekstra tricks i min video. Så sørg for at se det fuld længde. Pencil Sketch Style bruger lagbøjnings- og justeringslag for at skabe et meget overbevisende resultat. Med min ekstra sauce får du super dyb kontrol over de forskellige farver på dit kildefoto. Jeg viser dig også, hvordan du får skyggeeffekter i dig, billedet til blyantskissen ser endnu bedre og mere interessant ud

Føj magisk glød til dine fotos i foto med- Orton-effekten

Jeg viser dig min arbejdsgang, hvordan du tilføjer Orton-effekten. Der er mange forskellige måder at opnå dette på. Jeg fandt, at dette var det hurtigste med mest kontrol over farve og slørhed..

Mobile Friendly

All sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site.

Unique Styles

Mobirise offers many site blocks in several themes, and though these blocks are pre-made, they are flexible.

How to Make Reflections


Lær hvordan du laver refleksioner i Affinity Photo! Denne tutorials effekt er enkel og smuk. :-)  

Water Flame Candle 

Lær hvordan man laver en fantastisk vandflamme.
Download links her:
http://affinityrevolution.com/candle/
https://affinityrevolution.com/water/

Asset Manager - Easy Guide

Denne nemme vejledning viser dig, hvordan du bruger Asset Manager effektivt
Kilder:
https: //www.freepik.com/free-vector/c ...
https://www.psdbox.com/

Sådan oprettes perfekte Selection

Har du nogensinde forsøgt at fjerne baggrunden for billedet, for kun at finde ud af, at det gør en god udvælgelsen er virkelig vanskelig at gøre? Vi har alle været der. I denne video lærer vi kraftfulde udvælgelsesteknikker, så du kan foretage perfekte valg. Det vil ikke vare længe før du fjerner baggrunde som en professionel.

Faux HDR


Affinitetsfoto - Faux HDR Når HDR-billeder udføres korrekt, bruger de 3 eller flere forskellige eksponerede billeder og blander dem sammen. Du kan også falske dette ved at behandle et enkelt billede flere gange for at få forskellige eksponeringer og derefter blande dem sammen. I denne metode bekymrer jeg mig ikke for meget for eksponering, men koncentrerer mig om farve og detaljer. Jeg laver to billeder fra en enkelt fil (RAW er bedst, men JPG fungerer også). Den ene får stærke farver og ingen detaljer og den anden stærke detalje, men ikke øger farverne. Så blander jeg bare de to sammen. Det er ikke efter alles smag, men jeg kan godt lide udseendet, og hvis du gemmer indstillingerne som forudindstillinger i Udvikle Persona, kan du bruge dem gang på gang, og tænke med dem, før du udvikler billedet eller en gang har udviklet det, kan du tænke med det blandede billede derefter.

5 DIRTY TRICKS 


5 beskidte tricks til affinitetsfoto. Få hurtige, flotte resultater i sekunder med disse kryds. Udpakning af min hemmelige Sauce Stash bundlede jeg disse 5 tricks i en video. Fra justering af farver, til fantastiske solnedgange, til regnfulde dagsrettelser, til kreative fantasyscener. Med denne video er du dækket. Lad os have det sjovt

Perspektivværktøjer forklaretI dag skal vi se på 4 forskellige applikationer af Perspective Tools i Affinity Photo. Du kan bruge dem på en lang række måder, ikke kun til perspektivkorrektion, men også til at oprette nye kompositioner eller sætte nye ting i dine fotos. Gør fotos mere dramatiske, eller giv zen i en let situation tilbage. Så mange muligheder. 

Accordion Face Photo Manipulation


Opret en harmonisk ansigtsfoto-manipulation. I processen bruger videoen væske, hurtigmaske, vignet, lagmasker og farveoverlejringer.

Et lam og en ulv går ind i en bar. Affinitetsfotomanipulation

Affinitetsfotovejledning med et lam (eller får) gå ind i en bar. I stedet for blod var lammet smart og gav ulven en Bloody Mary. Det er dejligt at se til fjender, der kommer sammen i denne verden. Indfavning af indsat billede 8.26

Frequency Separation Tutorial


I denne video bruger vi det kraftige frekvensseparationsfilter til at redigere et portræt, fjerne rynker, sænke hudreflektionen fra olier på huden og skjule nogle ufuldkommenheder. Denne teknik er hurtig og nem at bruge. I denne praktiske selvstudie lærer du, hvordan professionelle fotografer forbedrer deres studiobilleder i posten, så det ser fantastisk ud Børster, LUTs og design til affinitetsfoto: 

Frequency Separation for Landscape Photography

I dag ser jeg på, hvordan man bruger Affinity Photo til frekvensseparation. Jeg demonstrerer, hvordan man bruger frekvensseparation på landskabsfotografering til at skærpe dine fotos og skabe en imponerende Orton-effekt. Orton-effekten er en populær teknik blandt landskabsfotografer, der bruges til at få dine fotos til at gløde. Efter en tidligere video, jeg gjorde om frekvensseparation ved hjælp af Photoshop, modtog jeg et par spørgsmål om, hvordan man opretter en frekvensseparation i Affinity Photo. Hvis du vil se den originale video, der forklarer mere om frekvensseparation, her er linket.

Vintage Cabinet Cards


Vintage Cabinet Cards Dette er en Affinity Photo-tutorial til at forsøge at genskabe og gøre med et moderne billede et vintage Cabinet Card. Jeg har også lavet en skriftlig version af denne idé, og links til den og filer, der bruges i denne tutorial, er nedenfor.
Farve pupur gradian rød 3F0564 blå  5D0505
Skriftlig version af tutorial i PDF-format
https://www.dropbox.com/s/bj2dsmwmy0juazk/cabinet-frames.pdf?dl=0...

Filer, der bruges i tutorial
https: //knickoftime.net/2014/09/antiq ...

http: // www. textures4photoshop.com/tex ...

Indsæt fra Stock

Indsæt tofo fra Stock eller Pixabay

8 Awesome tricks fra Fællesskabet

8 Secrets for Affinity Photo og Affinity Publisher, som du har brug for at vide. I denne afsnit:
- Perspektiv livejustering af integrerede dokumenter
- Perspektiv livejustering af tekst (som du stadig kan redigere bagefter)
- Tilføjelse af flere aktiver på en gang
- Inpaint Udfyld med ethvert valg
- Drej en klonebørste
- Fyldtekst i udgiver
- Opret layout som aktiver i Publisher
- Multi-Stroke og Multi-Fill in Affinity Designer

Clone Sources

Indsæt ting fra flere billeder med clon værktøj

10 ting ved LAYERS

Vigtige ting, du har brug for at vide om Lag i Affinity Photo. Hvordan de arbejder og hvad de gør. I denne episode: - Lag fungerer som ark + hvad er børnelag - Baggrund & gennemsigtighed - 3 typer lageffekter - Opacitet vs Udfyld opacitet - Typer af tekstlag: Kunstnerisk tekstværktøj, Rammetekstværktøj, Formtekstværktøj og tekst følger Kurve - Kurver, figurer og knudepunkter - Masketyper: Maskelag, Mask til nedenfor, Rasterisering til maske, Børn til maske - Billedlag vs Pixellag  

Fjern Shadows Affinity Photo begyndervejledning

En abonnent bad om en tutorial til Affinity Photo om, hvordan man fjerner skygger under øjnene. Det er let med kurver, maskering og stempelværktøjet ved hjælp af disse få trin. Jeg brugte endda deres foto

Product Mockup with live wrapping

Produktmodel med live indpakning. Vejledning til affinitetsfoto. Du kan oprette forskellige layout eller pakke et foto i 3D. Det hele er live plus, hvis du ser videoen, viser jeg dig, hvordan du får skabelonen GRATIS. Se videoen for at få den gratis skabelon! Min hjemmeside

http://www.digitallyfearless.rspezzano.com/ 

 Vignette med bevægeligt center 


På produktionstidspunktet tillader Affinity Fotos live vignet-funktion ikke dig at flytte centret. Så her er en måde at omgå det på, så du kan komme tilbage når som helst for at ændre vignetten. Der er også tips til at intensivere vignetten, udvide den og til at mørkne den selektivt. 

Valg ved hjælp af Elliptical Marquee i Affinity Photo


Sådan bruges det Elliptical Marquee værktøj i Affinity Photo. Det er nyttigt til valg af runde områder og objekter. Du kan også bruge den til hurtigt og nemt at oprette en vignet.

Forbedring af dine optagelser ved at tilføje vignetter i postproduktion

DEnne VIDEO FOKUSER PÅ • Cuustom Vignette • Blendtilstande • Justeringer & Live-filterlag ► DOWNLOADS Makroer • "Blend-indstillinger til justeringer" Makroer fra Smadell:
https://forum.affinity.serif.com/index.php?/topic/30523-luminosity-masks-for-adjustment-filter-layers/&tab=comments#comment-149299 

Maske som en PRO - Affinity Photo Essentials

5 måder at maske som en Pro in Affinity Photo. Disse lette og sjove måder at maske på giver dig en masse gode måder at forbedre dine fotos på. Har altid det rigtige værktøj til at justere, hvad du har brug for på få sekunder. I denne episode: - Gruppemaske - Farvekanalmaske - Pen / formmaske (maske til nedenunder) - 

Pen Tool


Føj rene vektorer til dine billeder for et kreativt look. Evt lysstriber

Selective Colour


Få finere kontrol over farver og toner ved hjælp af den selektive farvejustering

Channel Combination Masking


Nogle gange vil du vælge et område, der har en dominerende kanalværdi, såsom løv (masser af grønt) eller lysfarvede ansigter (masser af rødt). Her er en meget hurtig og nem måde at gøre dette ved at tilføje og trække kanalværdier ved at bruge Spare Channels i Affinity Fotos panel.

Lock children (Masking)


Se, hvordan du undgår at omdanne en maske, der er lagdelt til children i det overordnede lag, ved at aktivere indstillingen

Mere end en gradient i en maske

Mere end en gradient i en maske? Det er sådan
Lær hvordan du opretter så mange gradueringer til din maske, som du vil. Super hurtig og nem. Du kan tilføje og trække fra din maske. Og den bedste ting: Du kan altid ændre det senere. I denne selvstudie viser vi dig en sød lille løsning på, hvordan man opretter maskeoverganger ved hjælp af rektangler og lagblandingstilstande for at tilføje eller trække fra området Mask

How to swap out a face

I denne tutorial ser vi på et familieportræt, og hvordan man kan skifte ansigtet ud af et af børnene, der ikke ser glad ud.  

Pop Out/3D Effect 

Lær hvordan du bruger pop-effekten på 5 minutter. Denne 3D-effektvejledning er sjov og nem!  

Opret et 3D billede

Isometrisk 3D-kort I denne tutorial kan du oprette en falsk tri-fold eller hvis du udvider ideen lidt til firfoldet-billede på en interessant baggrund. 

Ret horisonten med Warp Tool

Her er en måde, hvorpå du meget fleksibelt kan rette din horisont i Affinity Photo, selv når det er lidt bøjeligt, ved hjælp af det mindre kendte Warp-værktøj.

Kombiner to fotos - den nemme måde!

Sådan kombineres to fotos, så farverne matcher. I denne video: - Hvilke fotos kan du kombinere? - Hvad skal man kigge efter, når man kombinerer fotos? - Hvilke lette situationer og perspektiver kan du kombinere? - Justering af farver, så fotos passer sammen - Justering af kontrast og værdier - Oprettelse af et omgivende lyslag - Let 3-trins trick til at kombinere to fotos Fantastiske tilbud til affinitetsfoto:

Sådan gøres skarpere UDEN Haloing 

Skærper dine billeder kan få dem til at se så meget bedre ud, men hvis du skarper fotos kan gøre dem ser falske og grimme ud. I denne tutorial lærer vi en kraftfuld måde at skærpe dine fotos ved hjælp af Affinitets fantastiske blandingsområder.

Skift farve med Affinity Photo HSL Tool

I denne video viser jeg, hvordan man ændrer farven på objekter ved hjælp af det kraftfulde HSL-værktøj i Affinity Photo

Affinitetsfotosglitter og diamanteffekt

Mobirise is an easy website builder - just drop site elements to your page, add content and style it to look the way you like.

Fjern lette skygger

AFjern skygger og juster farve og lys

Realistisk gradientaflastning 

Når man belyser et billede ved hjælp af en gradient, kan resultatet se lidt kunstigt ud. Her er en komplet relæ-redigering ved hjælp af en gradient plus et meget simpelt trick for at få det endelige resultat til at se mere realistisk ud.

Swatches Basics 1 in Affinity Photo (Palettes, Recent Colours and 'TBGW')

Panelet Farveprøver i Affinity Photo giver en nyttig alternativ måde at få adgang til farver på, for eksempel ved at åbne hele nye paletter. Det er også nyttigt at huske de nylige farver og give adgang til det meget almindelige sæt Transparent, Sort, Grå og Hvid (TBGW).

Multiple Versions in one FileLær hvordan du opretter snapshots. Gem flere versioner af en fotoredigering i kun en fil. 

Light Mood Fix I dag vil jeg vise dig, hvordan du løser et lysstemning på et foto - hurtigt og nemt. Indstil det til enhver stemning, du kan lide, og give dine fotos et nyt liv. Dette er især effektivt med billeder, der er fotograferet neutrale af professionelle grunde,
såvel som til at rette fotos,
hvor du simpelthen ikke fandt den rigtige dag eller solskinnsstemning.

Matchperspektiv af flere fotos


Lær hvordan du kombinerer perspektivet på flere fotos i Affinity Photo. I denne video vil jeg lære dig om 1-point, 2-point og 3-point perspektiv. Du lærer, hvordan du regner ud perspektivet på et foto og matcher det med perspektivet for et andet foto.

Brugerdefineret Vignette-trick

Lær hvordan du opretter tilpassede vignetter. Fuld kunstnerisk frihed med alle de indstillinger, du kan forestille dig. I denne video vil jeg vise dig, hvordan du kan bruge sletningsblandingstilstanden til at oprette en Vignette uanset form i Affinity Photo

Double Exposure Effect


I dagens tutorial lærer vi,
hvordan man opretter en dobbelt eksponeringseffekt i affinitetsfoto.
For at skabe effekten bruger vi en HSL-justering, Lighten Blend Mode,
en niveausjustering, underordnede lag, maskering og et Gradient Map.

Sådan bruges gradientmaps
Lær, hvordan du bruger gradientkortjusteringslaget i Affinity Photo.
Dette værktøj giver dig mulighed
for at gøre nogle smukke effekter på dine fotos!

Sådan bruges Photo Blending RangesSådan bruges Photo Blending Ranges
I denne video forklarer jeg, hvordan Blending Ranges fungerer i Affinity
Photo. Blandingsområder med affinitetsfoto giver dig mulighed
for at blande lag i et billede. Dette er baseret på tonerne på billedet, så afhængigt af hvor lys eller mørk en tone er, styrer du blandingen. Du indstiller de toner, du vil blande, og opaciteten af ​​disse toner. Du kan basere dette på et lag i billedet eller selve billedet. Denne video forklarer hurtigt og nemt, hvad du har brug for at vide. Her er linket til Photoshop BlendIf-kontrollerne,
der er nævnt i videoen: Video

Photoshop-blanding af områder og blandingsområder med fotoaffinitet


I denne video ser vi på to af de mest kraftfulde billedredaktører,
Photoshop og Affinity Photo. Vi vil udforske en af ​​de mest forvirrende
funktioner, der er fælles for begge dele. Hvis du bruger Photoshop,
er det Blend If-kontrollen og i Affinitet dets blandingsområder.
Disse blandingskontroller giver dig mulighed for at blande forskellige
lag i et billede baseret på tonerne. Hvis du ønsker,
at en effekt kun skal ses i de lyseste eller mørkeste toner,
er disse blandingskontroller en nem måde at gøre dette på.
Men du kan opnå så meget mere, når du forstår, hvordan de fungerer.
Denne tutorial antager, at du forstår billedtoner og toneværdier.
Hvis du er i tvivl,
skal du starte med at se min Levels-video Video

Save a blurred image

Lær hvordan du skærper uskarpe billeder med dette lille trick.
Det bruger forskellige metoder fra uskarpen maske til kontrast
og klarhed. Men gælder kun effekt på de nødvendige områder,
så det ser endnu skarpere ud som følge af en optisk illusion

Fake Water And Reflection

Vejledning til affinitet Photo for at tilføje falske vand og refleksion
til et billede. I sidste ende fandt jeg to måder at bruge Displace Tool
til at få forskellige ringvirkninger på den falske vandige refleksion.
Så jeg har tilføjet begge måder i denne videotutorial.

Hvordan man anvender en PRÆCISK farve på ALT

Vi ved alle, at du kan bruge en HSL-justering til at ændre et objekts
farve, men hvad kan du gøre for at ændre et objekt til en bestemt farve?
Hvordan kan du dreje en genstand ikke kun "blå",
men en nøjagtig nuance af blå? Dette kan være vanskeligt at gøre,
men i denne video lærer vi en enkel teknik, som enhver kan bruge.

Mobile Friendly

All sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site.

Unique Styles

Mobirise offers many site blocks in several themes, and though these blocks are pre-made, they are flexible.

No Coding

Mobirise is an easy website builder - just drop site elements to your page, add content and style it to look the way you like.

Mobile Friendly

All sites you make with Mobirise are mobile-friendly. You don't have to create a special mobile version of your site.

Unique Styles

Mobirise offers many site blocks in several themes, and though these blocks are pre-made, they are flexible.